top of page

Over ons 

lanscape image of zaltbommel .jpg

Al meer dan 18 jaar is Chiropractie Zaltbommel  een professionele, progressieve en dynamische praktijk voor deskundig, ervaren en grondige chiropractie zorg ten dienste van Zaltbommel, de Bommelerwaard,Maasdriel en Rivierenland.

Maria Gragger
          

 

"Ons doel bij Chiropractie Zaltbommel is om uw klachten snel te verhelpen, te verbeteren en te ondersteunen zodat uw lichaam optimaal kan functioneren"


          

Maria Gragger

 

Mw. Emma Maria Gragger-Nygren is in 1975 in Zweden geboren. Zij heeft haar Bachelor of Science in Chiropractie en Masters of Science in Chiropractie van de Anglo-European Chiropractic College gehaald in 2001. Zij werkt al 18 jaar als chiropractor in Nederland en is in 2006 de praktijk in Zaltbommel begonnen samen met haar man. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Zweeds. Maria's speciale interesse binnen chiropractie is om baby's en kinderen te behandelen.
 

IMG_9576 Copy_edited.jpg
Christoph Gragger

 

Dhr. Christoph Gragger is in 1970 in Miami, Florida USA geboren. Hij heeft zijn Bachelor of Science in Chiropractie en Masters of Science in Chiropractie van de Anglo-European Chiropractic College gehaald in 2001. Hij werkt al vanaf 2001 als chiropractor in Nederland bij diverse praktijken en is vanaf 2008 werkzaam in de pratijk Zaltbommel samen met zijn vrouw. Hij heeft ook sinds 2012 een praktijk in Papendrecht. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels maar spreekt ook Duits en Frans.

 

bottom of page