top of page
                                  Maria Gragger

 

Mw. Emma Maria Gragger-Nygren is in 1975 in Zweden geboren. Zij heeft haar Bachelor of Science in Chiropractie en Masters of Science in Chiropractie van de Anglo-European Chiropractic College gehaald in 2001. Zij werkt al 18 jaar als chiropractor in Nederland en is in 2006 de praktijk in Zaltbommel begonnen samen met haar man. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Zweeds. Maria's speciale interesse binnen chiropractie is om baby's en kinderen te behandelen.
 

Christoph Gragger

 

Dhr. Christoph Gragger is in 1970 in Miami, Florida USA geboren. Hij heeft zijn Bachelor of Science in Chiropractie en Masters of Science in Chiropractie van de Anglo-European Chiropractic College gehaald in 2001. Hij werkt al vanaf 2001 als chiropractor in Nederland bij diverse praktijken en is vanaf 2008 werkzaam in de pratijk Zaltbommel samen met zijn vrouw. Hij heeft ook sinds 2012 een praktijk in Papendrecht. Hij sprrekt vloeiend Nederlands en Engels maar spreekt ook Duits en Frans.

 

          

 

"Ons doel bij Chiropractie Zaltbommel is om uw klachten snel te verhelpen, te verbeteren en te ondersteunen zodat uw lichaam optimaal kan functioneren"


          

Chiropractie Zaltbommel is een professionele, progressieve en dynamische praktijk voor deskundig, ervaren en grondige chiropractie zorg ten dienste van Zaltbommel, de Bommelerwaard en Rivierenland.

Over ons de chiropractors voor Zaltbommel, Bommelerwaard en Rivierenland

bottom of page