top of page

Chiropractoren van Chiropractie Zaltbommel

Uw  ervaren chiropractor voor rug, nek en hoofdpijn klachten in Zaltbommel, de Bommelerwaard, Maasdriel  en Rivierenland.

Maria Gragger

Emma Maria Gragger-Nygren is in 1975 in Zweden geboren. Zij heeft haar Bachelor of Science in Chiropractie en Masters of Science in Chiropractie van de Anglo-European Chiropractic College gehaald in 2001. Zij werkt al 19 jaar als chiropractor in Nederland en is in 2006 de praktijk in Zaltbommel begonnen met haar man Christoph Gragger. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Zweeds. Lid van de NCA en SCN 

Christoph Gragger

Christoph Gragger is in 1970 in Miami, Florida USA geboren. Hij heeft zijn Bachelor of Science in Chiropractie en Masters of Science in Chiropractie van de Anglo-European Chiropractic College gehaald in 2001. Hij werkt al 19 jaar als chiropractor in Nederland bij diverse praktijken en is vanaf 2008 werkzaam in de pratijk Zaltbommel samen met zijn vrouw en in hun praktijk in Papendrecht. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels maar spreekt ook Duits en Frans. Lid van de NCA en SCN.
 

bottom of page